Velkommen til Vertshuset Sinclair - en ekte norsk veikro med sjel i veggene

Du finner oss ved E6 i Kvam, mellom Vinstra og Otta i Gudbrandsdalen, eller midt mellom Oslo og Trondheim, eller midt mellom Oslo og Møre. Her har vi tatt i mot veifarende siden 1972. 

Vi på Sinclair vil ta godt vare på deg,- enten du er sulten, trøtt, eller kommer for å feire eller minnes. Eller kanskje du er interessert i historien som har gitt navnet til vertshuset? Hos oss får du god tradisjonsmat, servert i hyggelige omgivelser med sjel i veggene. Historiske gjenstander forbundet med Skottetoget i 1612 preger interiøret og lokalene.

Vertshuset Sinclair har kapasitet til ca 250 gjester fordelt på hoved- og underetasje. I tillegg til kafeteriaen har vi egne selskapslokaler og pub i underetasjen. Her er det også mulig å arrangere kurs og møter. Vi har 22 overnattingsrom med 45 sengeplasser, samt gode parkeringsmuligheter. Parkeringsarealene er tilrettelagt for tungtransport og busser. Vi er fast pausestopp for alle ekspressbusser som kjører rute gjennom Gudbrandsdalen. 

Ta turen innom Sinclair, vi ønsker deg en avslappende pause!

Les mer

Hva skjer

Nye åpningstider

Mandag-Fredag 07.00 - 22.00

Lørdag-Søndag 07.00 - 21.00

Dersom noen ønsker rom etter kl 21.00 i helgene, ring 469 16 263

Vertshuset Sinclair etter ny E6

Fra og med midten av desember 2016 legges E6 utenom Kvam sentrum, med ny innkjøring til Kvam på nordsiden (vest) av bygda. Vi håper at dere som kjører gjennom Gudbrandsdalen fremdeles vil ta turen innom Vertshuset Sinclair etter veiomleggingen! Dere må da ta av ny E6 til Kvam og kjøre ca 1 km inn i Kvam sentrum. Vertshuset Sinclair skal fortsatt eksistere i Kvam sentrum etter 2016, men vi vil relansere kroa med et nytt serveringskonsept og nyoppussede rom når den nye veien åpner. Det er mulig at vi må holde stengt noen uker senhøsten 2016 for å gjøre de nødvendige endringene. Vi har som mål å fortsette i det samme markedet, med veifarende og lokalbefolkning som kundegruppe. Vårt nye serveringskonsept vil bygge på hjemmelaget mat basert på lokale råvarer.   

booking
Booking
area
Nærområdet
bus
Busstider
contact
Kontakt

Åpningstider | Opening Hours | Öffnungszeiten

Mon - Fri: 07 - 22

Sat - Sun: 07 - 21

Historie knyttet til Sinclair

Skottetoget 1612

Kontakt oss

(+47) 61 29 54 50

post@vertshuset-sinclair.no

Vertshuset Sinclair
Gudbrandsdalsvegen 1452
2642 Kvam