Velkommen til Vertshuset Sinclair - en ekte norsk veikro med sjel i veggene

Du finner oss i Kvam sentrum, tettstedet mellom Vinstra og Otta i Gudbrandsdalen, eller midt mellom Oslo og Trondheim, -eller midt mellom Oslo og Møre. Her har vi tatt i mot veifarende siden 1972. 

Vi på Sinclair vil ta godt vare på deg,- enten du er sulten, trøtt, eller kommer for å feire eller minnes. Eller kanskje du er interessert i historien som har gitt navnet til vertshuset? Hos oss får du god tradisjonsmat, servert i hyggelige omgivelser med sjel i veggene. Historiske gjenstander forbundet med Skottetoget i 1612 preger interiøret og lokalene.

Vertshuset Sinclair har kapasitet til ca 250 gjester fordelt på hoved- og underetasje. I tillegg til kafeteriaen har vi egne selskapslokaler og pub i underetasjen. Her er det også mulig å arrangere kurs og møter. Vi har 22 overnattingsrom med 45 sengeplasser, samt gode parkeringsmuligheter. Parkeringsarealene er tilrettelagt for tungtransport og busser. 

Ta turen innom Sinclair, vi ønsker deg en avslappende pause!

Les mer

Hva skjer

Vertshuset Sinclair stenger dørene

Det er med stort vemod vi må meddele at 1. mars 2017 er 45 års kafèdrift ved Vertshuset Sinclair over. Ny E6 i tunnel utenom Kvam sentrum har ført til at det meste av vårt trafikkgrunnlag er borte, og vi velger derfor å stenge dørene. Det har over tid vært forsøkt å selge virksomheten eller finne nye drivere som ser et potensial i videre drift, men dette har hittil ikke lykkes. Vi håper at det kommer nytt liv i lokalene på sikt, men inntil videre vil vi takke alle våre kunder som har vært innom opp gjennom årene, både lokale og langveisfarende, lastebilsjåfører, bussgrupper, gjennomreisende, pubgjester, festdeltagere, overnattingsgjester, stamkunder og andre! 

Takk for oss!

 

 

booking
Booking
area
Nærområdet
bus
Busstider
contact
Kontakt

Åpningstider | Opening Hours | Öffnungszeiten

07.00 - 20.00

Historie knyttet til Sinclair

Skottetoget 1612

Kontakt oss

(+47) 61 29 54 50

post@vertshuset-sinclair.no

Vertshuset Sinclair
Gudbrandsdalsvegen 1452
2642 Kvam